China: Zeci de elevi, otrăviţi la cantina şcolii

Peste 60 de copii s-au îmbolnăvit după ce au băut apă care ar fi fost otrăvită intenţionat, la o şcoală primară din sudul Chinei, a anunţat agenţia China Nouă, citată de Reuters.

22 afișări
Imaginea articolului China: Zeci de elevi, otrăviţi la cantina şcolii

China: Zeci de elevi, otrăviţi la cantina şcolii (Imagine: Mediafax/AFP)

Un număr de 34 de copii care au acuzat dureri de cap şi stări de greaţă se află în continuare în spital. Restul elevilor rămân sub observaţie în şcoala din provincia Guangxi, după ce au băut apă de la cantina instituţiei, a anunţat agenţia China Nouă.

Apa din rezervorul şcolii mirosea a pesticide, iar poliţia a descoperit o sticlă goală în care se presupune că fusese otravă, potrivit agenţiei.

Mai mulţi oficiali locali din domeniul educaţiei au acuzat şcoala de management defectuos. Ancheta în acest caz continuă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici