Cinci imigranţi ilegali au intrat în Marea Britanie la bordul unor camioane militare

Cinci imigranţi ilegali au fost arestaţi la o bază militară din Marea Britanie, după ce au reuşit să intre în ţară la bordul unor camioane care făceau parte dintr-un convoi al armatei.

387 afișări
Imaginea articolului Cinci imigranţi ilegali au intrat în Marea Britanie la bordul unor camioane militare

Cinci imigranţi ilegali au intrat în Marea Britanie la bordul unor camioane militare (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit cotidianului The Sun, imigranţii, care ar fi originari din Afganistan, India şi Iran, ar fi urcat la bordul unor camioane la Calais (nordul Franţei), care făceau parte dintr-un convoi care se întorcea din Kosovo.

Cotidianul, care îl citează pe purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ministerul Apărării şi cel de Interne, precizează că cei cinci imigranţi au fost găsiţi în interiorul cazărmii Duc de Gloucester, la South Cerney (vestul Marii Britanii).

"Putem confirma că cinci persoane au fost arestate la South Cerney şi au fost predate poliţiei", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării, citat de publicaţie.

"Se pare că mai multe persoane au urcat la bordul camioanelor când acestea s-au oprit. Trei unităţi de poliţie diferite au fost chemate la faţa locului şi cinci persoane au fost arestate", a declarat la rândul său un purtător de cuvânt al poliţiei din Gloucestershire.

The Sun citează şi un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne. Administraţia frontierelor britanice "le-a transferat rapid pe cele persoane echipelor noastre specializate. Ele urmează să părăsească Marea Britanie", a explicat el. Armata a ordonat o revizuire a dispozitivului de securitatea la baza militară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici