Cineworld, gigantul cinematografic, va închide toate cele 128 de cinematografe din Marea Britanie şi Irlanda. Mii de oameni vor rămâne fară locuri de muncă

  • Cineworld, al doilea cel mai mare lanţ de cinematografe din lume, va închide toate cele 128 de cinematografe din Marea Britanie şi Irlanda.
  • Gigantul cinematografic poate anunţa decizia chiar astăzi (duminică 4 octombrie).
  • Decizia de închidere va fi pusă pe seama amânării unor blockbustere majore, pe fondul pandemiei de coronavirus, se arată în rapoarte.
803 afișări
Imaginea articolului Cineworld, gigantul cinematografic, va închide toate cele 128 de cinematografe din Marea Britanie şi Irlanda. Mii de oameni vor rămâne fară locuri de muncă

Cineworld, gigantul cinematografic, va închide toate cele 128 de cinematografe din Marea Britanie şi Irlanda. Mii de oameni vor rămâne fară locuri de muncă

Se pare că Cineworld, al doilea cel mai mare lanţ de cinematografe din lume, va închide toate cele 128 de cinematografe din Marea Britanie şi Irlanda, punând mii de locuri de muncă în pericol.
 
Gigantul cinematografic poate anunţa decizia chiar astăzi (duminică 4 octombrie), notează The Independent.
 
Ştirea vine la o zi după anunţul că lansarea noului film al lui James Bond ”No Time to Die” a fost amânată pentru aprilie 2021. Mult aşteptata continuare a filmului ”Fast and Furious 9,” a fost, de asemenea, amânată.
 
Directorii de la Cineworld Group se pregătesc să scrie primului ministru Boris Johnson şi ministrului culturii Oliver Downden, pentru a le spune că industria a devenit „neviabilă”.
 
Decizia de închidere va fi pusă pe seama amânării unor blockbustere majore, pe fondul pandemiei de coronavirus, se arată în rapoarte.
 
Cinematografele ar putea fi redeschise anul viitor, pentru a coincide cu lansările celor două pelicule.
 
Phil Clapp, directorul executiv al Asociaţiei cinematografice din Marea Britanie, a declarat pentru The Sunday Times că anunşul despre amânarea lansării lui James Bond a fost „probabil cea mai gravă lovitură pentru operatorii de cinema din Marea Britanie a unui număr de anunţuri similare din ultimele câteva săptămâni şi, fără îndoială, va determima mai multe cinematografe să se închidă din nou”.
 
După apariţia informaţiei, un grup pe Twitter numit Cineworld Action Group a susţinut că nu a existat „nicio consultare cu personalul” cu privire la închiderea cinematografelor. ”Am aflat informaţii vitale despre locurile noastre de muncă din mass-media de-a lungul pandemiei.”
Angajaţii au fost lăsaţi în afara discuţiilor care ar fi trebuit să includă vocile noastre. Cu toate acestea, în acest caz depăşeşte credinţa. Să afli că este posibil să nu mai ai o slujbă din mass-media este îngrozitor.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici