Ciocniri între manifestanţi anticapitalişti şi poliţie, la Londra - VIDEO

Ciocniri între poliţie şi mii de manifestanţi anticapitalişti care îndemnau la "revoluţie" au izbucnit miercuri în centrul Londrei şi în apropiere de Buckingham Palace, după un marş spre Parlament.

940 afișări
Imaginea articolului Ciocniri între manifestanţi anticapitalişti şi poliţie, la Londra - VIDEO

Ciocniri între manifestanţi anticapitalişti şi poliţie, la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Manifestanţii faceau parte din "Marşul celor un milion de Măşti", organizat în mai multe oraşe de grupul de activişti Anonymous.

Ei au aruncat cu semne stradale şi sticle asupra poliţiei şi au distrus baricade metalice.

Manifestaţia a avut loc de ziua lui Guy Fawkes, în amintirea rebelului catolic care a vrut să dinamiteze Parlamentul regelui James I în 1605.

"O soluţie, revoluţia", scandau manifestanţii, majoritatea purtând măşti celebre care au devenit simbolul grupului Anonymous.

El au încercat, de asemenea, să ia cu asalt sediul BBC, dar au fost opriţi la intrare de către poliţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici