CNN: O fetiţă de 12 ani, diagnosticată cu noul coronavirus, se luptă pentru viaţa ei într-un spital din Atlanta

Emma, ​​o fetiţă de 12 ani, se „luptă pentru viaţa ei” într-un spital din Atlanta, după ce a testată pozitiv pentru coronavirus, potrivit unui văr de-al său, informează CNN.

13513 afișări
Imaginea articolului CNN: O fetiţă de 12 ani, diagnosticată cu noul coronavirus, se luptă pentru viaţa ei într-un spital din Atlanta

CNN: O fetiţă de 12 ani, diagnosticată cu noul coronavirus, se luptă pentru viaţa ei într-un spital din Atlanta

Justin Anthony, vărul fetiţei, a povestit pentru CNN că Emma a fost diagnosticată cu pneumonie pe 15 martie şi a fost testată pozitiv pentru coronavirus vineri seară. Sâmbătă, fetiţa a  fost conectată la un ventilator şi în prezent se află în stare stabilă, a spus Anthony.

Emma nu suferea de alte afecţiuni, nu a călătorit recent şi nu se ştie cum a contractat virusul, potrivit lui Anthony.

Direcţia de asistenţă medicală pentru copii a Spitalului Scottish Rite din Atlanta a confirmat că un pacient actual a fost testat pozitiv pentru Covid-19, deşi a refuzat să intre în detalii.

Pacientul rămâne izolat, iar noi am folosit în mod constant măsurile de precauţie adecvate. Detalii suplimentare nu vor fi oferite din cauza legilor privind confidenţialitatea pacientului", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Jessica Pope.

Experţii din domeniul sănătăţii au spus că persoanele în vârstă şi cele cu condiţii de sănătate precare sunt cele mai expuse riscului de deces din cauza noului coronavirus. Copiii pot contracta şi răspândi virusul, dar în general dezvoltă cazuri uşoare de boală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici