Cocktailul minune, gândit de americani în tratamentul Covid-19, ajunge în Germania

  • Germania introduce cockailul de anticorpi în tratamentul covid
  • Ministerul Sănătăţii distribuie 200 de mii de doze către spitale
  • Donald Trump a folosit terapia cu anticorpi în octombrie
3503 afișări
Imaginea articolului Cocktailul minune, gândit de americani în tratamentul Covid-19, ajunge în Germania

Cocktailul minune în tratamentul Covid-19 ajunge în Germania

Tratamentul lui Trump ajunge şi în Europa. Germania este prima ţară care începe să utilizeze cocktailul de anticorpi despre care se presupune că l-a vindecat pe fostul preşedinte American de covid. Coktailul tratează direct cauza bolii şi, fii atent!, ar putea veni şi în România.

Până ajunge la noi, îl vor folosi nemţii. 200 de mii de doze au cumpărat, cu 2000 de euro bucata. Ministrul Sănătăţii german a anunţat că vor fi distribuite în spitalele universitare săptămâna viitoare. Oficialul german nu a anunţat şi compania producătoare.

Anul trecut, pe 2 octombrie, Donald Trump a fost tratat cu o doză de 8 grame din cocktailul experimental de terapie cu anticorpi realizat de compania de biotehnologie Regeneron. Substanţa minune nu primise încă aprobările necesare.

”O treaba fantastică a făcut medicamentul” a zis atunci Trump.  Medicamentul este un amestec de anticorpi cu dublu rol - de reducere a intensităţii simptomelor şi de micşorare a încărcăturii virale a pacientului. 

CITEŞTE ŞI Cocktail anti-Covid gândit de americani. Pe listă sunt vitamine şi medicamente pe care le ia Trump. Sunt bune sau nu? Un medic român explică

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici