CONFLICTUL DIN FÂŞIA GAZA: Israelul, pregătit să ia în calcul un armistiţiu, dacă toate tirurile dinspre Gaza încetează

Ministrul israelian de Externe Avigdor Lieberman a declarat, duminică, că Israelul este pregătit să ia în calcul posibilitatea unui armistiţiu, cu condiţia ca toate grupările armate palestiniene din Fâşia Gaza să înceteze tirurile.

2064 afișări
Imaginea articolului CONFLICTUL DIN FÂŞIA GAZA: Israelul, pregătit să ia în calcul un armistiţiu, dacă toate tirurile dinspre Gaza încetează

CONFLICTUL DIN FÂŞIA GAZA: Israelul, pregătit să ia în calcul un armistiţiu, dacă toate tirurile dinspre Gaza încetează (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Singura noastră condiţie în vederea unui armistiţiu este ca toate grupările teroriste care operează în Fâşia Gaza să înceteze complet focul", a declarat Lieberman înaintea unei întâlniri cu ministrul francez de Externe Laurent Fabius, aflat într-o vizită la Ierusalim.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici