Consiliul militar din Egipt acceptă demisia Guvernului

Consiliul militar aflat la conducere în Egipt a acceptat demisia actualului Guvern de la Cairo, anunţând că alegerile legislative vor avea loc, cum era prevăzut, începând cu 28 noiembrie, urmând ca până în iunie 2012 să aibă loc şi un scrutin prezidenţial.

108 afișări
Imaginea articolului Consiliul militar din Egipt acceptă demisia Guvernului

Consiliul militar din Egipt acceptă demisia Guvernului (Imagne: Mediafax foto/AFP)

Anunţul a fost făcut marţi seara de mareşalul Hussein Tantaui, şeful Consiliului Suprem al Forţelor Armate, structura militară care conduce Egiptul după înlăturarea fostului preşedinte Hosni Mubarak.

Tantaui a dat asigurări că scrutinul parlamentar va începe în 28 noiembrie, aşa cum era prevăzut.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici