Coreea de Nord consideră că Hillary Clinton este "lipsită de inteligenţă" - VIDEO

Coreea de Nord a calificat-o miercuri drept "lipsită de inteligenţă" pe Hillary Clinton, secretarul american de Stat, care participă în prezent la un forum regional în Thailanda pe tema securităţii, consacrat în mare măsură dosarului nuclear nord-coreean.

13 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord consideră că Hillary Clinton este "lipsită de inteligenţă" - VIDEO

Secretarul de stat american Hillary Clinton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un purtător de cuvânt al Ministerului nord-coreean al Afacerilor Externe, citat de agenţia oficială KCNA, a acuzat-o pe Clinton că a făcut "o serie de remarci vulgare, nedemne de poziţia sa".

"Cuvintele sale sugerează că este lipsită de inteligenţă", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici