Coreea de Sud şi SUA au început exerciţiile militare anuale

  • Coreea de Sud şi Statele Unite ale Americii au început, luni, exerciţiile militare comune Freedom Shield.
  • Este vorba despre un exerciţiu de amploare care se desfăşoară anual.
  • Acesta are scopul de a-i pregăti pe militari pentru o eventuală agresiune a armatei din Coreea de Nord.
119 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud şi SUA au început exerciţiile militare anuale

Coreea de Sud şi SUA au început exerciţii militare anuale

Exerciţiile de 11 zile vor integra elemente de „exerciţii live” cu simulări, potrivit Forţelor Statelor Unite ale Americii din Coreea (USFK) şi Ministerului Apărării din Coreea de Sud.

Exerciţiile se vor concentra pe „descurajarea ameninţărilor nucleare ale Coreei de Nord”, a declarat săptămâna trecută purtătorul de cuvânt al Statului major din Seul, Lee Sung-jun, potrivit CNN.

Coreea de Nord a condamnat anterior exerciţiile militare comune ale SUA şi Coreei de Sud, dar încă nu a făcut niciun comentariu despre exerciţiile curente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici