Coronavirus: Autoriţăţile din Melbourne amână relaxarea restricţiilor până în octombrie

  • Oraşul australian Melbourne amână relaxarea restricţiilor cu încă două săptămâni.
  • Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a declarat că restricţiile vor rămân în vigoare până pe 28 septembrie.
  • Statul australian Victoria a raportat duminică 63 de cazuri de coronavirus şi cinci decese.
237 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Autoriţăţile din Melbourne amână relaxarea restricţiilor până în octombrie

Profimedia

Oraşul australian Melbourne, al doilea ca mărime din ţară, amână relaxarea restricţiilor cu încă două săptămâni, din cauza numărului încă ridicat de noi cazuri Covid-19, conform BBC.

Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a declarat că restricţiile vor rămân în vigoare până pe 28 septembrie, deşi izolarea strictă de şase săptămâni impusă în Melbourne, urma să se încheie weekendul următor.

O relaxare treptată a măsurilor va fi implementată din octombrie.  

Statul australian Victoria a raportat duminică 63 de cazuri de coronavirus şi cinci decese, în comparaţie cu cele peste 700 de cazuri raportate într-o singură zi în perioada de vârf a epidemiei.
 
Statul a fost epicentrul celui de-al doilea val de îmbolnăviri din ţară, reprezentând 90% din cele 753 de decese din Australia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici