Coronavirus în lume LIVE UPDATE 14 mai: Numărul deceselor a depăşit 300.000/ Noul bilanţ anunţat de oficialii italieni

  • Peste 4,4 milioane de oameni s-au infectat la nivel global
  • Numărul total al persoanelor infectate a depăşit 223.000 în Italia
  • În Republica Moldova s-a depăşit pragul de 5.000 de cazuri
1776 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 14 mai: Numărul deceselor a depăşit 300.000/ Noul bilanţ anunţat de oficialii italieni

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 14 mai: Franţa trece de 27.000 de decese / Noul bilanţ anunţat de oficialii italieni / OMS: Mai avem de parcurs un drum lung

 

Bilanţul deceselor cauzate de COVID-19 a trecut de pragul de 300.000

 

Mai mult de 300.000 de persoane din lume au murit în urma infectării cu noul coronavirus, potrivit datelor oferite de Universitate Johns Kopkins. Numărul cazurilor de infectare a ajuns la peste 4,4 milioane, potrivit numărătorii realizate de Universitate, relatează CNN.

 

992 de noi cazuri confirmate în Italia. Bilanţul deceselor a ajuns la  31.368 de morţi

 
 
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 31.368 de morţi în Italia, cu 262 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 223.000.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat, joi seară, că bilanţul epidemic este de 31.368 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 223.096.

 
 
Dr. Mike Ryan, directorul executiv al Programului pentru Situaţii de Urgenţă al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, a spus că trebuie să se ajungă la un punct în care lumea controlează foarte bine noul coronavirus înainte ca acesta să nu mai fie considerat o pandemie.
 
Franţa a depăşit 27.000 de decese provocate de coronavirus. Bilanţul COVID-19 actualizat
 
Bilanţul epidemic a ajuns la 27.074 de morţi în Franţa, cu 83 de decese produse în ultimele 24 de ore, anunţă Direcţia Generală de Sănătate de la Paris, citată de cotidianul Le Figaro.
 
Potrivit datelor prezentate miercuri seară, în ultimele 24 de ore, în Franţa s-au înregistrat 83 de decese cauzate de coronavirus, astfel că numărul total ajunge la 27.074 de decese.
 
Noul bilanţ epidemic anunţat de oficialii italieni: Peste 31.000 decese înregistrate
 
Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat, miercuri seară, că bilanţul epidemic este de 31.106 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 222.104.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici