Coronavirus în lume LIVE UPDATE 15 iunie: Brazilia a devenit a doua ţară din lume ca număr de decese provocate de Covid-19 / Zece cartiere din Beijing au fost închise pentru a evita extinderea unui nou focar de Covid-19

  • Zece cartiere din Beijing au fost închise pentru a evita extinderea unui nou focar de Covid-19
  • COVID-19: Cel mai mare număr de îmbolnăviri zilnice raportat de India
  • Brazilia a devenit a doua ţară din lume ca număr de decese provocate de Covid-19
1618 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 15 iunie: Brazilia a devenit a doua ţară din lume ca număr de decese provocate de Covid-19 / Zece cartiere din Beijing au fost închise pentru a evita extinderea unui nou focar de Covid-19

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 15 iunie:

SUA se confruntă şi cu criza medicală, nu doar cu protestele: peste 700 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore

Statele Unite ale Americii nu se confruntă doar cu criza creată de moartea lui George Floyd, şi cu criza medicală. Coronavirusul nu doar că nu a dispărut, ci dă semne că urmeză al doilea val.

COVID-19: Cel mai mare număr de îmbolnăviri zilnice raportat de India

India a raportat sâmbătă cel mai mare număr de îmbolnăviri zilnice, respectiv 11.458 de cazuri, ce se adaugă la totalul de peste 300.000 înregistrate până acum, scrie Reuters.

Brazilia a devenit a doua ţară din lume ca număr de decese provocate de Covid-19

Brazilia a depăşit Marea Britanie şi a devenit a doua ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de decese provocate de noul coronavirus, arată cifrele worldmeters.info.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici