Coronavirus în lume LIVE UPDATE 16 aprilie. Noul bilanţ epidemic în Italia / Peste 2 milioane de infectări înregistrate pe glob / Câţi oameni s-au vindecat până acum

  • Pe plan mondial, au fost înregistrate 2.083.326 de cazuri de infectare cu noul coronavirus
  • Bilanţul deceselor a ajuns la 134.616, iar numărul celor vindecaţi a trecut de jumătate de milion
  • Medicii italieni lucrează la un tratament creat din sângele celor care s-au vindecat de Covid-19
3718 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 16 aprilie. Noul bilanţ epidemic în Italia  / Peste 2 milioane de infectări înregistrate pe glob / Câţi oameni s-au vindecat până acum

Sursa foto: Profimedia

Până la ora transmiterii acestei ştiri, pe plan mondial, au fost înregistrate 2.083.326 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar bilanţul morţilor a ajuns la 137.000. De asemenea, numărul celor vindecaţi a trecut de jumătate de milion, fiind confirmate 510.350 de persoane care s-au vindecat, potrivit worldometers.info.

Noul bilanţ epidemic anunţat în Italia: 525 de decese în ultimele 24 de ore

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 22.170 de morţi în Italia, cu 525 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate până acum depăşeşte 168.900.

O femeie de 106 de ani, cel mai bătrân pacient din Marea Britanie care s-a vindecat de Covid-19

O femeie de 106 de ani se crede că este cel mai în vârstă pacient din Marea Britanie care s-a recuperat de coronavirus, scrie Sky News. Connie Titchen, care a supravieţuit celor două războaie mondiale, a fost internată în spital luna trecută cu suspiciune de pneumonie şi ulterior a fost diagnosticată cu COVID-19.

Italia dezvoltă un tratament pentru Covid-19

Timp de aproape o lună, Italia a fostul focarul mondial al pandemiei de Covid-19, după ce a depăşit cu mult cazurile şi decesele înregistrate în China. Acum că numărul persoanelor infectate a început să scadă, medicii din peninsulă lucrează la un tratament creat din sângele celor care s-au vindecat.

Medicii italieni lucrează la un tratament realizat din plasma sanguină a celor care s-au vindecat de Covid-19, scrie CNN.

„Ceva bun poate ieşi din asta”, a spus dr. Fausto Baldanti. "Am avut un focar atât de mare, încât acum avem foarte mulţi potenţiali donatori".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici