Coronavirus: Numărul total al cazurilor confirmate depăşeşte patru milioane de îmbolnăviri la nivel mondial. Experţii avertizează că numărul ar putea fi chiar mai mare

Peste patru milioane de cazuri confirmate de coronavirus au fost raportate în întreaga lume, conform datelor colectate de Universitatea Johns Hopkins din Statele Unite, informează BBC.

273 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Numărul total al cazurilor confirmate depăşeşte patru milioane de îmbolnăviri la nivel mondial. Experţii avertizează că numărul ar putea fi chiar mai mare

Coronavirus: Numărul total al cazurilor confirmate depăşeşte patru milioane de îmbolnăviri la nivel mondial. Experţii avertizează că numărul ar putea fi chiar mai mare

Numărul total al deceselor a crescut, de asemenea, la peste 277.000 la nivel mondial.

SUA rămâne cea mai grav afectată ţară, reprezentând peste un sfert din numărul de cazuri confirmate şi o treime din cel al deceselor.

Experţii avertizează că adevăratul număr de infecţii este probabil mult mai mare, din cauza numărului scăzute de testare în multe ţări.

Ratele zilnice ale deceselor continuă să scadă în unele ţări, inclusiv în Spania şi Italia, dar există îngrijorarea că reducerea restricţiilor ar putea duce la un „al doilea val” de infecţii.

În plus, guvernele se pregătesc săia măsuri pentru a contacara efectele crizei economice pe măsură ce pandemia loveşte pieţele şi lanţurile de aprovizionare la nivel global.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici