Coronavirus: Statul, considerat epicentul pandemiei, în care rata spitalizării a scăzut

În total, până în prezent, 23.529 de persoane în SUA au murit din cauza infecţiei cu noul virus, fiind ţara cu numărul cel mai mare de decese. Statele Unite au peste 550.000 de persoane infectate cu coronavirus, conform Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC).

1705 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Statul, considerat epicentul pandemiei, în care rata spitalizării a scăzut

Coronavirus: Statul, considerat epicentul pandemiei, în care rata spitalizării a scăzut

 

Conform CNN, Guvernatorul Andrew Cuomo a spus că există o scădere a numărului de spitalizări din New York: „Rata spitalizării este în scădere de la 18.000 la 17.000. Aceasta este o veste bună. Spitalizările toatale sunt în scădere şi am vorbit despre aplatizarea vârfului pandemiei şi când va începe să scadă uşor-uşor. Ei bine nu ştim , dar acesta este un semn bun astăzi. Spitalizările nete din New York sunt în scădere mai semnificativ decât a fost, aşa că asta este o veste pozitivă”, a spus Cuomo la o conferinţă de presă.
 
"Numărul de admiteri la terapii intensive este, de asemenea, în scădere pentru prima dată, deci este o veste bună. Intubările au scăzut şi asta este o veste foarte bună, deoarece intubaţiile duc în cele din urmă la cele mai proaste veşti; 80% dintre persoanele care se intubau nu ies niciodată din ventilatore", a mai spus Cuomo.
 
Aproximativ 2.000 de persoane au fost diagnosticate cu Covid-19 miercuri la New York, a adăugat Cuomo. În total, până în prezent, 34.641 de persoane în SUA au murit din cauza infecţiei cu noul virus, fiind ţara cu numărul cel mai mare de decese. Statele Unite au peste 650.000 de persoane infectate cu coronavirus,iar 57.844 de persoane s-au vindecat, conform Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici