COŞMAR ÎN PARCUL DE DISTRACŢII: O fetiţă de trei ani a fost aruncată dintr-un CARUSEL în mişcare - VIDEO

O fetiţă în vârstă de trei ani a fost aruncată dintr-un carusel în mişcare, în Statele Unite ale Americii, deşi avea strânsă centura de siguranţă. Copilul are câteva traumatisme şi vânătăi la nivelul feţei şi capului.

354 afișări
Imaginea articolului COŞMAR ÎN PARCUL DE DISTRACŢII: O fetiţă de trei ani a fost aruncată dintr-un CARUSEL în mişcare - VIDEO

O fetiţă a fost aruncată dintr-un carusel în mişcare - VIDEO

Un filmuleţ şocant, făcut de un amator care încerca să surprindă alte persoane, a surprins parţial căderea copilului din carusel.

Fetiţa este surprinsă în imagini cu picioarele în aer, cu câteva secunde înainte de a zbura din caruselul aflat într-un parc de distracţii din Huston, Texas.

Potrivit Daily Mail, Leroy Shafer, organizatorul festivalului, este mulţumit că fetiţa nu are răni mai grave.

"Este un videoclip înfiorător. Suntem doar recunoscători că mica domnişoară nu este rănită şi mai rău", a spus el.

Fetiţa, al cărui nume nu a fost precizat, se recuperează acasă în prezent.

Organizatorii au mai spus că iniţial fetiţa se urcase în carusel alături de mama şi fratele ei de opt ani, însă mama a ajuns la concluzia că scaunele caruselului sunt prea mici pentru un adult şi a decis că nu este periculos până la urmă să rămână doar cei doi copii.

Accidentul este investigat în prezent de autorităţile americane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici