Criminalul danez, care a ucis un jurnalist american, a fost arestat după ce a evadat din închisoarea Herstedvester

  • Un criminal condamnat, care a ucis un jurnalist la bordul submarinului său, a fost înconjurat de poliţie şi arestat după ce a încercat să scape de închisoare.
  • Peter Madsen, în vârstă de 49 de ani, a încercat să fugă din închisoarea Herstedvester, unde execută o condamnare pe viaţă pentru uciderea lui Kim Wall în 2017.
  • Mass-media locală a raportat că operaţiunea poliţiei a durat peste 3 ore, dar condamnatul a fost reţinut de ofiţeri.
544 afișări
Imaginea articolului Criminalul danez, care a ucis un jurnalist american, a fost arestat după ce a evadat din închisoarea Herstedvester

Fotografiile îl arată pe Madsen aşezat lângă un gard înconjurat de poliţişti înarmaţi. La faţa locului au fosta aduşi mai mulţi lunetişti ce au participat la operaţiunea de arestare.

Madsen i-a ameninţat pe gardieni cu un „obiect de tip pistol” şi, de asemenea, a susţinut că are o bombă, potrivit ziarului danez Ekstra Bladet.

Madsen, care era o celebritate minoră în Danemarca, a fost condamnată pentru asasinarea lui Kim Wall în 2018.

Jurnalistul suedez de 30 de ani scria un articol despre invenţiile sale şi călătorea pe submarinul său când a fost ucisă.

Inventatorul a susţinut iniţial că a lăsat-o pe ţărm şi nu ştia ce i s-a întâmplat, dar a insistat mai târziu că a murit accidental după ce au fost găsite rămăşiţele ei.

Madsen a recunoscut că a dezmembrat trupul şi că a aruncat-o în Marea Baltică.

După un proces de 12 zile care a primit atenţie la nivel mondial, el a fost condamnat pentru crima „deosebit de brutală” despre care procurorii au spus că este motivată sexual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici