Cum a reuşit o femeie să-l găsească pe cel care a violat-o în copilărie: "Facebook m-a ajutat să-mi fac dreptate"

Melina Thomas (42 de ani) a fost violată atunci când avea 13 ani de Orville Vaughan. Ea nu a avut curaj să meargă la poliţie decât după aproape 30 de ani de la dramaticul eveniment, dar acolo i s-a spus că nu sunt suficiente dovezi pentru a-l pune sub acuzare pe violator.

1136 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit o femeie să-l găsească pe cel care a violat-o în copilărie: "Facebook m-a ajutat să-mi fac dreptate"

Cum a reuşit o femeie să-l găsească pe cel care a violat-o în copilărie: "Facebook m-a ajutat să-mi fac dreptate" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fac un apel către toate femeile care din anii '80 până acum au fost violate de un bărbat de culoare în zona Swindon... Încerc să găsesc ajutor pentru un viol care a avut loc", a postat Melina Thomas pe Facebook, informează dailymail.co.uk.

Două persoane care au văzut postarea au contactat-o pe Melina şi i-au spus că şi ele au fost răpite în zona respectivă. După ce au dezvăluit semnalmentele violatorului, au constatat că era vorba de acelaşi bărbat. Mărturiile acestor persoane au oferit poliţiei suficiente dovezi pentru a-l aresta pe Orville Vaughan (53 de ani), care a fost condamnat vara trecută.

În luna iunie a acestui an, alte două victime ale bărbatului care a violat-o pe Melina au apărut. Pentru ca şi alte persoane care au fost violate de Vaughan să mărturisească ce s-a întâmplat, Melina a renunţat la anonimatul ei.

"Facebook m-a ajutat să îmi fac dreptate şi prinderea violatorului a fost cel mai curajos lucru pe care l-am făcut vreodată", a declarat Melina Thomas.

Orville Vaughan a fost condamnat la 17 ani de închisoare cu executare pentru viol.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici