Cum arată planul italian pentru redeschidere. Italia, cea mai afectată ţară europeană de COVID-19, începe uşurarea carantinei înaintea României

  • Italia, ţara europeană cu cele mai multe decese provocate de COVID-19, se pregăteşte pentru redeschidere
  • Italia a înregistrat 189.973 cazuri pozitive şi 25.549 decese
  • Prin comparaţie, Spania are mai multe îmbolnăviri, dar mai puţine decese: 219.764 / 22.524
13236 afișări
Imaginea articolului Cum arată planul italian pentru redeschidere. Italia, cea mai afectată ţară europeană de COVID-19, începe uşurarea carantinei înaintea României

Cum arată planul de redeschidere al Italiei, cea mai afectată ţară europeană de COVID-19. Uşurare treptată, de la 4 mai

Italia a trecut de vârful epidemiei de coronavirus, dar cu un preţ extrem de greu: 25.549 decese. Acum, autorităţile de la Roma pregătesc planul pentru redeschiderea ţării. Restricţiile vor fi ridicate gradual după data de 4 mai.
 
Potrivit Corriere della Sera, planul italienilor este de a începe gradual redeschiderea cu data de 4 mai. 11 mai şi 18 mai reprezintă şi ele date importante.
 
Jurnaliştii italieni au obţinut o parte a draftului întocmit de autorităţi şi notează că primele activităţi care ar urma să reînceapă pe 4 mai vor fi cele legate de construcţii şi de industria textilă.
 
Calendarul privind redeschiderea Italiei
 
4 Mai - reluarea activităţii pe şantiere şi în industria textilă
11 Mai - redeschiderea magazinelor, inclusiv a celor de haine şi alte produse neesenţiale
18 Mai - redeschiderea restaurantelor, barurilor şi a frizeriilor
 
Italia se află în stare de carantină din 9 martie. Toate magazinele, cu excepţia celor alimentare şi a farmaciilor, au fost închise pe 12 martie.
 
Italia a efectuat circa un milion de teste pentru depistarea COVID-19 până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici