Dalai Lama a fost externat din spital

Dalai Lama, supus vineri unei intervenţii chirurgicale pentru calculi vezicali la New Delhi, a ieşit din spital joi şi îşi va relua călătoriile în străinătate, a anunţat consilierul său.

12 afișări
Imaginea articolului Dalai Lama a fost externat din spital

Dalai Lama a fost externat din spital (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sfinţia sa s-a refăcut total. El a părăsit spitalul în această dimineaţă şi va mai rămâne la New Delhi câteva zile", a precizat secretarul său personal Tezin Taklha.

Liderul tibetan, în vârstă de 73 de ani, trebuia să rămână în spital până sâmbătă.

El fusese spitalizat cu puţin timp în urmă pentru "dureri abdominale" şi o stare de oboseală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici