Detaliul ieşit la iveală, după 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana: "Plănuieşte un accident în maşina mea, tăierea frânelor"

Prinţesa Diana ar fi scris că Prinţul Charles plănuieşte "un accident în maşină", în care ea să se aleagă cu o rană serioasă la cap. O astfel de situaţie i-ar permite "să se căsătorească", ar fi scris Prinţesa Inimilor, într-un bilet către fostul său majordom, Paul Burrell, cu doar 10 luni înainte să moară în accidentul fatal de la Paris.

6326 afișări
Imaginea articolului Detaliul ieşit la iveală, după 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana: "Plănuieşte un accident în maşina mea, tăierea frânelor"

Detaliul ieşit la iveală, după 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana: "Plănuieşte un accident în maşina mea, tăierea frânelor"

O presupusă scrisoare a Prinţesei Diana arată că Charles "plănuia un accident" în maşina ei cu doar 10 luni înaintea accidentului fatal: "Soţul meu plănuieşte 'un accident' în maşina mea, tăierea frânelor şi o rană serioasă la cap", ar fi scris Prinţesa. 

Burrell a ţinut biletul secret până în 2003, atunci când i-a dezvăluit existenţa în cartea sa „A Royal Duty”, în care susţine că Prinţesa i-a dat hârtia ca un fel de poliţă de asigurare. Acesta a scris că însăşi Diana l-a rugat să-l păstreze „pentru orice eventualitate” şi l-a şi datat, special. 

Mai târziu, în august, aceasta a murit într-un tragic accident de maşină la Paris, atunci când călătorea alături de miliardarul Dodi Al Fayed. 

Ancheta autorităţilor franceze a concluzionat că şoferul consumase un cocktail cu alcool şi droguri şi că a cauzat coliziunea pentru că a avut viteză prea mare.

Numele Prinţului Charles a fost iniţial cenzurat în cartea lui Burrell, dar acuzaţiile au ieşit la iveală în 2007.

Biletul a fost însă contestat chiar de una dintre prietenele foarte apropiate ale Dianei.

Citiţi continuarea articolului pe gândul.info

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici