Dick Cheney consideră că Barack Obama este cel mai slab preşedinte pe care l-a văzut

Fostul vicepreşedinte american Dick Cheney consideră că actualul şef al statului, Barack Obama, este cel mai slab preşedinte pe care l-a văzut, însă nu susţine apelurile în vederea lansării unei proceduri de impeachment împotriva acestuia, relatează CNN.

334 afișări
Imaginea articolului Dick Cheney consideră că Barack Obama este cel mai slab preşedinte pe care l-a văzut

Dick Cheney consideră că Barack Obama este cel mai slab preşedinte pe care l-a văzut

"Cred că este cel mai slab preşedinte din viaţa mea. Sunt în total dezacord cu el. Consider că face foarte multe lucruri greşite", a declarat Cheney marţi, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune CNN.

Republicanul a făcut aceste remarci critice când a fost întrebat despre apelul fostului candidat la postul de vicepreşedinte, Sarah Palin, în vederea lansării unei proceduri de impeachment împotriva lui Obama. El a salutat însă procesul deschis de John Boehner, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, împotriva şefului statului.

"Nu sunt pregătit în acest moment să cer procedura de impeachment împotriva preşedintelui", a precizat Cheney. "Mă bucur că republicanii din Camera (Reprezentanţilor) îl provoacă, cel puţin la nivel juridic, dar cred că acest lucru ar distrage atenţia. Cum a fost la procedura de impeachment împotriva lui Bill Clinton - toată lumea se putea bucura de o confruntare majoră, dar nu se ajungea nicăieri", a subliniat el.

În cadrul aceluiaşi interviu, Cheney a indicat de asemenea că nu este un admirator al fostului preşedinte Jimmy Carter, un democrat ca şi Obama. "Jimmy Carter ar fi putut fi un preşedinte mai bun decât Barack Obama şi nu credeam că am să spun asta vreodată", a precizat Dick Cheney.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici