Dick Cheney va fi temporar preşedintele Statelor Unite - AFP

George W. Bush va fi supus, sâmbătă, unei colonoscopii, la reşedinţa sa de la Camp David, Maryland, urmând să transfere pe durata intervenţiei atribuţiile de lider vicepreşedintelui Dick Cheney, a anunţat, vineri, Casa Albă, citată de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Dick Cheney va fi temporar preşedintele Statelor Unite - AFP

Dick Cheney va fi temporar preşedintele Statelor Unite - AFP

"Preşedintele Bush nu prezintă simptome" de cancer, spus purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Tony Snow, adăugând că intervenţia era programată încă după ultima colonoscopie efectuată de preşedinte, în iunie 2002.

Vicepreşedintele Dick Cheney va deţine atribuţiile acestuia pe perioada în care liderul american se va afla sub anestezie şi până când se va declara apt să îşi reia atribuţiile, a adăugat Snow.

Colonoscopia este o intervenţie medicală clasică ce se efectuează de aproximativ 50 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici