Dispozitive explozive, depistate la instituţii situate pe Insula Corsica, înainte de vizita preşedintelui Emmanuel Macron

Două dispozitive explozive au fost depistate luni în oraşul Bastia, situat pe Insula franceză Corsica, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de cotidianul Le Figaro.

253 afișări
Imaginea articolului Dispozitive explozive, depistate la instituţii situate pe Insula Corsica, înainte de vizita preşedintelui Emmanuel Macron

Dispozitive explozive, depistate la instituţii situate pe Insula Corsica

Primul dispozitiv exploziv a fost găsit la Centrul pentru finanţe publice din zona Ville-di-Pietrabugno, situată la periferia nordică a oraşului Bastia. A două bombă a fost depistată la Direcţia departamentală pentru finanţe publice.

Ancheta a fost preluată de secţia antiteroristă a Parchetului din Paris.

Incidentele intervin în contextul în care preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, intenţionează să se deplaseze pe Insula Corsica joi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici