Dmitri Medvedev pare să exprime dubii privind modul în care a fost eliminat Osama ben Laden

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a părut să exprime dubii în legătură cu versiunea oficială conform căreia Osama ben Laden a fost eliminat în cursul unui raid al forţelor speciale americane în Pakistan.

769 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev pare să exprime dubii privind modul în care a fost eliminat Osama ben Laden

Dmitri Medvedev pare să exprime dubii privind modul în care a fost eliminat Osama ben Laden (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Medvedev, care a participat la o conferinţă de presă organizată în apropiere de Moscova, s-a adresat corespondentului postului public Pervii Kanal care difuzase cu o zi înainte un interviu cu un presupus agent CIA.

Acest agent, prezentat drept un turc de origine cecenă, declara că ben Laden ar fi murit din cauza naturale în 2006, iar forţele americane doar îi descoperiseră cadavrul.

"Am văzut pe Internet o parte a interviului dumneavoastră cu o personă care avea o poveste foarte interesantă despre ben Laden. Este adevărată sau nu?", a spus Medvedev.

"În acest caz, americanii au de ce să nu ofere explicaţii", subliniază preşedintele rus.

Ca reacţie la moartea liderului al-Qaida, Preşedinţia Rusiei salutase "un succes important" al Statelor Unite în combaterea terorismului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici