Dmitri Medvedev va fi susţinut de Rusia Unită şi Vladimir Putin la preşedinţia Rusiei

Prim-vicepremierul rus Dmitri Medvedev este candidatul partidului aflat la putere, Rusia Unită, şi al preşedintelui Vladimir Putin, la alegerile prezidenţiale din Rusia, din martie 2008, au anunţat luni şeful statului şi preşedintele partidului.

1 afișare
Imaginea articolului Dmitri Medvedev va fi susţinut de Rusia Unită şi Vladimir Putin la preşedinţia Rusiei

Dmitri Medvedev va fi susţinut de Rusia Unită şi Vladimir Putin la preşedinţia Rusiei

Medvedev, în vârstă de 42 de ani, va fi candidatul partidelor Rusia Unită, Rusia Dreaptă, Partidului Agrar şi al Forţei Cetăţeneşti, a declarat Boris Grizlov, preşedintele formaţiunii Rusia Unită, citat de RIA Novosti.

"Am vrea să vă prezentăm această candidatură, pe care o susţinem cu toţii. Este candidatura prim-vicepremierului Dimitri Anatolevici Medvedev", a declarat preşedintele partidului Rusia Unită, Boris Grizlov, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea publică.

Preşedintele Vladimir Putin, citat de Interfax, a afirmat că susţine "complet această candidatură".

"În ceea ce priveşte candidatura lui Dmitri Medvedev, îl cunosc foarte bine de 17 ani şi am lucrat împreună cu el în toată această perioadă, îi susţin întru totul candidatura", a răspuns preşedintele rus.

Fostul jurist, care şi-a început cariera în anturajul lui Putin la primăria din Sankt Petersburg în anii '90, a fost unul dintre pretendenţii invocaţi cel mai adesea în calitate de succesor la preşedinţia Rusiei în 2008.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici