Dmitri Medvedev vrea să se lanseze pe Twitter

Preşedintele rus Dmitri Medvedev vrea să îşi facă, în curând, un cont pe platforma de micro-blogging Twitter, a anunţat, miercuri, la Moscova, administraţia prezidenţială rusă, citată de rian.ru.

20 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev vrea să se lanseze pe Twitter

Dmitri Medvedev vrea să se lanseze pe Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Administraţia de la Kremlin a trimis o cerere oficială de eliminare a contului Twitter creat cu numele "Dmitri Medvedev", care nu aparţinea şefului statului rus.

Dmitri Medvedev a lansat deja două bloguri - pe site-ul oficial al administraţiei de la Kremlin şi pe LiveJournal - în 2008. Sportul, metodele de petrecere a timpului liber, criza economică, lupta împotriva corupţiei, educaţia se numără printre subiectele de pe blogurile prezidenţiale care sunt populare în rândul vizitatorilor acestora.

Grupul Twitter, care are sediul central la San Francisco (SUA), nu şi-a făcut public numărul de utilizatori, însă, în februarie, Kevin Weil, responsabil al reţelei sociale, a anunţat că numărul zilnic de mesaje trimise pe platforma online a ajuns la 35 de milioane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici