Doar doi dintre cei trei câştigători la loteria Mega Millions din SUA sunt cunoscuţi

Doi dintre cei trei câştigători ai premiului în valoare de 640 de milioane de dolari (480 de milioane de euro) oferit la tragerea loto de la sfârşitul lui martie în Statele Unite şi-au revendicat câştigurile şi au devenit cunoscuţi, în timp ce al treilea întârzie să se prezinte.

98 afișări
Imaginea articolului Doar doi dintre cei trei câştigători la loteria Mega Millions din SUA sunt cunoscuţi

Doar doi dintre cei trei câştigători la loteria Mega Millions din SUA sunt cunoscuţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Directorul loteriei din Maryland (estul Statelor Unite) urmează să susţină marţi o conferinţă de presă la Baltimore, "pentru a oferi detalii despre lozul câştigător" vândut în acest oraş, au declarat oficiali din cadrul instituţiei pentru presa locală.

O purtătoare de cuvânt a loteriei a declarat pentru publicaţia Baltimore Sun că deşi acest câştigător doreşte să rămână anonim, vor fi făcute publice unele "elemente din trecutul său".

Un prim câştigător şi-a încasat deja cecul în Kansas (centru), solicitând ca identitatea sa să nu fie dezvăluită.

Un al treilea bilet câştigător a fost vândut în Illinois (nord), însă persoana care l-a cumpărat încă nu s-a prezentat pentru revendicarea părţii din câştig care-i revine.

Potul din ultima sâmbătă din martie a fost cea mai mare sumă pusă vreodată în joc la o loterie, în lume.

În Statele Unite, de obicei câştigătorii la loto îşi angajează un avocat înainte să îşi dezvăluie identitatea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici