- Home
- Externe
- BRUXELLES, (12.10.2019, 14:45)
- Departamentul Externe
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
DOCUMENT Raport OLAF: România, cele mai multe fraude cu fonduri UE în intervalul 2014-2018/ Într-un singur an, România şi Italia au înregistrat 61% din totalul fraudelor de la nivelul UE
România a semnalat, la nivelul Uniunii Europene, cele mai multe fraude cu fonduri comunitare în perioada 2014-2018 şi ocupă locul doi, după Polonia, după criteriul valorii fraudelor raportate, arată un document de lucru al Oficiului UE Anti-Fraudă (OLAF).
2077 afișări

Raport: România a semnalat cele mai multe fraude cu fonduri UE în intervalul 2014-2018
Conform unui document de lucru al Comisiei Europene utilizat în elaborarea raportului OLAF privind "Protejarea intereselor financiare ale Uniunii Europene 2018", România a semnalat 477 de cazuri de fraudă cu fonduri europene în intervalul 2014-2018, clasându-se pe primul loc la nivelul UE.
După criteriul cuantumului fondurilor fraudate, Polonia ocupă primul loc, raportând fraude în valoare de 109,8 milioane de euro, fiind urmată de România, care a raportat fraude de 62,2 milioane de euro, de Franţa (28,9 milioane euro) şi de Bulgaria (25 milioane euro).
ULTIMELE ȘTIRI
-
O elevă de 11 ani a supraviețuit masacrului din Texas, prefăcându-se că e moartă și acoperindu-se cu sângele unui prieten
-
Finala Champions League. Real Madrid şi Liverpool se înfruntă sâmbătă, ora 22:00
-
Categoria de salariaţi care ar putea fi scutită de la plata impozitului pe salariu vreme de doi ani
-
O avere pentru o „viaţă de câine”. Un japonez a plătit o sumă impresionantă pentru a se „transforma” într-un Collie VIDEO
România şi Italia au raportat, în anul 2018, cele mai multe cazuri de fraude în domeniul asistenţei financiare pentru agricultură şi dezvoltare rurală, reprezentând 61% din numărul total de nereguli raportate la nivelul Uniunii Europene, arată documentul. "Modificări semnificative ale numărului neregulilor semnalate s-au înregistrat în Polonia (în scădere) şi în România (în creştere), precizează raportul.
Cele mai multe modalităţi de fraudare se referă la validitatea documentaţiei, România fiind pe primul loc la capitolul documentelor "false ori falsificate". Italia ocupă primul loc în privinţa "solicitărilor false" de finanţare, fiind urmată de România.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




PROSPORT.RO

CANCAN.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe