Doi istorici din Republica Moldova au fost decoraţi cu Ordinul Prieteniei de către Vladimir Putin

Doi istorici moldoveni, Sergiu Nazaria şi Piotr Sornicov, au fost decoraţi cu Ordinul Prieteniei de către preşedintele rus Vladimir Putin, scrie presa moldoveană.

344 afișări
Imaginea articolului Doi istorici din Republica Moldova au fost decoraţi cu Ordinul Prieteniei de către Vladimir Putin

Vladimir Putin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cei doi istorici sunt adepţii teoriei "moldovenismului".

Nazaria este conferenţiar la Chişinău, iar Sornicov lucrează în cadrul Institutului de Istorie de la Tiraspol, relatează postul Europa Liberă în pagina electronică de luni.

Distincţia le-a fost atribuită pentru consolidarea prieteniei între Republica Moldova şi Rusia, precizează postul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici