Oleksandr Usyk a scris istorie! L-a învins pe Tyson Fury şi a devenit primul campion mondial "undisputed" la grea din acest secol

Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury prin decizie împărţită pentru a unifica titlurile mondiale WBA, WBO, WBC şi IBF. Ucraineanul este primul campion mondial "undisputed" (incontestabil) la categoria grea din ultimii 25 de ani şi primul din era celor patru centuri.

Urmărește
4999 afișări
Imaginea articolului Oleksandr Usyk a scris istorie! L-a învins pe Tyson Fury şi a devenit primul campion mondial "undisputed" la grea din acest secol

Oleksandr Usyk a scris istorie! L-a învins pe Tyson Fury şi a devenit primul campion mondial "undisputed" la grea din acest secol

Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury şi a devenit campionul mondial "undisputed" la categoria grea, primul după Lennox Lewis.
 
Decizia a fost împărţită, 114-113 pentru Fury pe un cartonaş, dar în favoarea lui Usyk, 115-112 şi 114-113 pe celelalte două.
 
Meciul a fost unul echilibrat, dar lucrurile s-au schimbat într-o rundă a noua uimitoare, când Usyk aproape l-a trimis la pământ pe Fury. Seria incredibilă a ucraineanului a fost oprită de arbitru care l-a numărat pe britanic.
 
Seria uimitoare din runda a 9 a fost începută de Usyk cu un croşeu de stânga în maxilarul lui Fury. Lovitura l-a zguduit pe britanic şi l-a trimis în corzi. Usyk l-a hărţuit pe Fury apoi cu alte lovituri în plin.
 
Următoarele runde au fost din nou echilibrate şi meciul a ajuns la decizie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici