Doi români au câştigat un milion de euro la loterie, în Italia

Doi români din Italia au câştigat un milion de euro la loterie cu un bilet cumpărat în orăşelul Moncalvo (regiunea Piemonte, nord), relatează presa italiană.

124 afișări
Imaginea articolului Doi români au câştigat un milion de euro la loterie, în Italia

Doi români au câştigat un milion de euro la loterie, în Italia

Doi tineri de aproximativ 25 de ani s-au prezentat joi cu un bilet de loterie "Gratta e vinci" ("Răzuieşti şi câştigi") la un bar din Moncalvo, de unde îl cumpăraseră cu puţin timp în urmă.

"Am câştigat o mie de euro", i-au spus bucuroşi tinerii români proprietarului barului.

Când s-a uitat pe bilet, proprietarul magazinului a rămas uimit. Cei doi tineri omiseseră trei zerouri, astfel că, de fapt, câştigaseră un milion de euro.

"Veniseră la prânz şi cumpăraseră două pâini, două sucuri şi două cafele. Înainte de a pleca la maşină s-au gândit să cumpere şi un loz de 150 de euro. Şi au câştigat un milion de euro", afirmă proprietarul barului.

Cei doi români, a căror identitate nu se cunoaşte, urmează să primească banii în următoarele zile, de la o filială bancară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici