Doi români au sărit în ajutorul unei turiste germane tâlhărită în Italia

Doi români au intervenit pentru ajutarea unei turiste germane care fusese tâlhărită în nordul Italiei, bărbaţii reuşind imobilizarea autoarei agresiunii, relatează pagina online a agenţiei ANSA.

25 afișări
Imaginea articolului Doi români au sărit în ajutorul unei turiste germane tâlhărită în Italia

Doi români au sărit în ajutorul unei turiste germane tâlhărită în Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Turista germană a fost agresată la Trento (regiunea Trentino-Alto Adige - nord) de o femeie în vârstă de 37 de ani. În timp ce aştepta autobuzul, turista a fost acostată de o femeie care a agresat-o şi i-a furat portofelul.

Scena a fost observată de doi români care au reuşit să o imobilizeze pe agresoare, o italiancă de 37 de ani, predând-o poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici