Donald Trump îi este recunoscător lui Anthony Weiner pentru reluarea anchetei mailurilor lui Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, i-a mulţumit fostului congresman Anthony Weiner pentru rolul pe care l-a avut în cadrul noii anchete care vizează emailurile lui Hillary Clinton, informează The Guardian.

1818 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îi este recunoscător lui Anthony Weiner pentru reluarea anchetei mailurilor lui Hillary Clinton

Donald Trump îi este recunoscător lui Anthony Weiner pentru reluarea anchetei mailurilor lui Hillary Clinton

Anthony Weiner, în vârstă de 52 de ani, a demisionat din cadrul Congresului american, în urma unui scandal în privinţa trimiterii unor mesaje cu implicaţii sexuale unei minore de 15 ani. Anchetarea acestuia este în curs. FBI-ul a confiscat recent un computer, folosit de acesta şi de fosta sa soţie, Huma Abedin, vice-preşedintă a campaniei electorale a lui Hillary Clinton şi fost consilier al acesteia, în perioada în care deţinea funcţia de Secretar de Stat al SUA.

Dispozitivul electronic conţine aproximativ 650.000 de emailuri, unele dintre acestea având legătură cu investigaţia corespondenţei online a lui Hillary Clinton. În cadrul unui eveniment de campanie care a avut loc în statul Michigan, Trump şi-a exprimat convingerea că noile emailuri descoperite ”vor fi absolut devastatoare” rivalei sale din cadrul alegerilor electorale.

În cadrul a două alte evenimente de campanie, Trump a sugerat faptul că îi este recunoscător lui Anthnony Weiner şi Humei Abedin pentru rolul lor în noua ”controversă”.

”Mulţumesc, Huma. Ai făcut o treabă bună. Mulţumesc, Anthony Weiner. Nu mi-a plăcut niciodată de tine, dar mulţumesc”, a spus Trump.

Donald Trump a donat câteva mii de dolari pentru susţinerea lui Anthony Weiner în alegerile pentru Congresul american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici