Donald Trump interzice Partidului Republican să se folosească de numele şi imaginea sa pentru a strânge fonduri. Motivul din spatele deciziei

Avocaţii fostului preşedinte al SUA Donald Trump au cerut Comitetului Naţional Republican şi altor entităţi din Partidul Republican să nu mai folosească numele şi imaginea acestuia pentru strângere de fonduri fără permisiunea sa, a spus pentru Bloomberg o persoană familiarizată cu această mişcare.

5730 afișări
Imaginea articolului Donald Trump interzice Partidului Republican să se folosească de numele şi imaginea sa pentru a strânge fonduri. Motivul din spatele deciziei

Donald Trump interzice Partidului Republican să se folosească de numele şi imaginea sa. Motivul din spatele deciziei

Scrisorile lui Trump, raportate pentru prima dată de Politico, au fost trimise vineri către Comitetul Congresului Naţional Republican şi Comitetul Senatorial Naţional Republican care au folosit numele lui Trump în solicitări.

Vineri, de exemplu, Comitetul Congresului Naţional Republican a trimis un apel prin e-mail spunând că „termenul limită pentru a-ţi adăuga numele pe cardul oficial „ Mulţumesc” al preşedintelui Trump este la DOAR 6 ore distanţă”, relatează Bloomberg.

Fostul preşedinte este angajat în lupta Partidului Republican în încercarea de a  recâştiga controlul asupra Congresului în 2022, dar el nu acordă nici prietenilor, nici duşmanilor permisiunea de a-i folosi numele fără o aprobare explicită, a spus sursa.

Acţiunile sugerează că Trump îi va ajuta pe republicani în condiţiile sale şi doreşte ca contribuţiile asociate numelui său să meargă în sprijinirea aparatului său politic.

Fostul preşedinte construieşte un aparat politic care să servească drept fundaţie pentru campanie, dacă ar decide să candideze din nou în 2024, folosind inlusiv de entitatea "Save America" care acceptă donaţii de până la 5.000 de dolari per persoană.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici