Donald Trump s-a oferit să predea transcriptul unei alte conversaţii cu Volodimir Zelenski

Preşedintele american Donald Trump s-a oferit vineri să predea transcriptul unei conversaţii avute cu Volodimir Zelenski înainte de cea din luna iulie, relatează site-ul Politico.eu.

420 afișări
Imaginea articolului Donald Trump s-a oferit să predea transcriptul unei alte conversaţii cu Volodimir Zelenski

Donald Trump se oferă să predea transcriptul unei alte conversaţii cu Zelenski

"Am avut o a doua conversaţie cu preşedintele care, de fapt, cred că a avut loc înainte de cea din iulie, iar acum toţi o vor pe aceea, dacă o vor o voi preda", a declarat Trump.

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

Cu toate acestea, liderul de la Casa Albă a avut o altă conversaţie cu Zelenski, în luna aprilie, la câteva ore după alegerea acestuia în funcţia de preşedinte al Ucrainei. Detaliile acelei convorbiri nu sunt cunoscute în totalitate.

Taguri:
sua,
ucraina,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici