Donald Trump şi-a lansat propria reţea de socializare după ce anul trecut a fost blocat pe Facebook şi Twitter

  • Proiectul fostului preşedinte Donald Trump, Truth Social, a fost lansat pe App Store.
  • Aplicaţia era aşteptată să debuteze de Ziua Preşedinţilor SUA, potrivit unui raport al Reuters.
  • Într-o versiune de test a aplicaţiei vizualizată de Reuters, publicaţia a văzut o postare a directorului de produs al reţelei care indica lansarea aplicaţiei pe 21 februarie.
4897 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi-a lansat propria reţea de socializare după ce anul trecut a fost blocat pe Facebook şi Twitter

UPDATE: Lansarea Truth Social ar putea marca revenirea fostului preşedinte în social media după ce anul trecut a fost interzis pe mai multe platforme.

Aplicaţia a putut fi descărcată cu puţin timp înainte de miezul nopţii, ora Europei Centrale, şi a fost descărcată automat pe dispozitivele Apple aparţinând utilizatorilor care au precomandat aplicaţia.

Unii utilizatori au raportat fie că au avut probleme la înregistrarea unui cont, fie că au fost adăugaţi pe o listă de aşteptare cu un mesaj: "Din cauza cererii masive, v-am pus pe lista de aşteptare", scrie Reuters

Ştirea iniţială:  "În prezent, suntem pregătiţi pentru lansarea în magazinul Apple App Store pentru luni, 21 februarie", ar fi spus directorul, ca răspuns la întrebarea unui tester cu privire la data lansării publice a aplicaţiei. Truth Social a fost deschisă doar pentru "invitaţi" încă din decembrie, iar ulterior aproximativ 500 de testeri beta au obţinut acces la reţea.

Fostul reprezentant Devin Nunes, care acum este directorul general al Trump Media and Technology Group, a oferit mai multe informaţii despre aplicaţie într-un interviu acordat duminică Mariei Bartiromo de la Fox News.

Deşi nu a menţionat în mod explicit o lansare de Ziua Preşedinţilor, el a spus că aplicaţia va ajunge în App Store în cursul acestei săptămâni. "Săptămâna aceasta, vom începe să lansăm pe Apple App Store", a spus Nunes. "Până la sfârşitul lunii martie, vom fi pe deplin operaţionali, cel puţin în Statele Unite", potrivit The Verge

Noua aplicaţie de socializare pare să fie fie asemănătoare cu rivala din Silicon Valley, Twitter. De asemenea, executivul a dezvăluit că Truth Social lucrează la o funcţie de mesagerie directă, la posibilitatea de a te înscrie pentru a primi notificări despre noul conţinut, precum şi la o politică de verificare a utilizatorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici