Donald Trump va participa la Forumul Economic Mondial de la Davos din ianuarie 2019

Casa Albă a anunţat marţi că preşedintele SUA, Donald Trump, va participa la Forumul Economic Mondial de la Davos, ce se va desfăşura în luna ianuarie 2019, evenimentul desfăşurându-se în contextul negocierilor dificile între Washington şi Beijing privind disensiunile pe tema comerţului bilateral.

306 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va participa la Forumul Economic Mondial de la Davos din ianuarie 2019

Donald Trump va participa la Forumul Economic Mondial de la Davos din ianuarie 2019

Preşedintele urmează să fie însoţit la Davos, Elveţia, de mai mulţi oficiali americani, printre care şi fiica sa, Ivanka Trump.

Tema ediţiei de anul viitor a evenimentului este "Modelarea unei arhitecturi globale în epoca celei de-a patra revoluţii industriale".

Evenimentul are loc în contextul în care Administraţia Donald Trump se confruntă cu o serie de chestiuni dificile în planul relaţiilor externe, printre care negocieri dificile cu Beijingul pe tema disensiunilor comerciale între cele două ţări sau încercările de a limita imigraţia dinspre Mexic şi alte ţări din America Latină.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici