Două clădiri s-au prăbuşit din senin la Marsilia: Trei persoane au murit, iar mai multe ar putea fi captive sub dărâmături | VIDEO

Corpurile a doi bărbaţi şi o femeie au fost găsite sub dărâmături în urma prăbuşirii a două clădiri în oraşul Marsilia din sudul Franţei, a anunţat brigada locală de pompieri, în timp ce căutările pentru găsirea altor potenţiale victime continuă, relatează Reuters.

2912 afișări
Imaginea articolului Două clădiri s-au prăbuşit din senin la Marsilia: Trei persoane au murit, iar mai multe ar putea fi captive sub dărâmături | VIDEO

Două clădiri s-au prăbuşit din senin la Marsilia: Trei persoane au murit, iar mai multe au rămas captive sub dărâmături (Imagine: news.sky.com)

Procurorul general din Marsilia Xavier Tarabeux a declarat marţi că cel puţin opt oameni ar putea fi îngropaţi sub grămezile de moloz.

Autorităţile au anunţat că efectuează verificări pentru a afla care a fost cauza prăbuşirii clădirilor.

Localnicii au declarat la rândul lor că blocurile erau vechi şi neconsolidate, ceea ce ar putea fi un factor al producerii evenimentului.

”Între cinci şi opt persoane sunt date dispărute”, a anunţat luni ministrul francez de Interne Christophe Castaner.

”Cel mai important este să salvăm vieţile oamenilor”, a declarat Castaner care se afla la faţa locului.

”În cadrul primelor operaţiuni de salvare am găsit câteva goluri de aer, ceea ce înseamnă că mai avem speranţe că vom putea găsi şi identifica şi supravieţuitori”, a adăugat acesta.

Autorităţile încearcă să dea de urma a cinci locuitori şi a altor trei persoane care se aflau în vizită la momentul prăbuşirii, anunţă postul francez de televiziune France 24.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici