Două persoane, arestate în legătură cu piratarea contului bancar al lui Sarkozy

Două persoane au fost arestate marţi în zona Parisului, în cadrul anchetei privind piratarea contului bancar al preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, potrivit unor surse apropiate anchetei.

26 afișări
Imaginea articolului Două persoane, arestate în legătură cu piratarea contului bancar al lui Sarkozy

Două persoane, arestate în legătură cu piratarea contului bancar al lui Sarkozy (Imagine: Mediafax Foto)

În septembrie, liderul francez a depus o plângere după ce a constatat că una sau două persoane au folosit coordonate ale contului său bancar personal din Neuilly-sur-Seine, o suburbie pariziană, pentru a deschide mai multe abonamete de telefonie mobilă.

Procurorul din Nanterre (la vest de Paris), Philippe Courroye, sesizase imediat şi brigada pentru fraude financiare. Investigaţiile anchetatorilor au dus la arestarea, marţi dimineaţă, a două persoane, potrivit unor surse din cadrul anchetei, care nu au precizat locaţia exactă a acestor acţiuni.

Cele două persoane "cu siguranţă nu ştiau că este vorba despre contul preşedintelui", potrivit aceleiaşi surse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici