Două vagoane ale unui metrou au deraiat în Manhattan

Două vagoane ale unei garnituri de metrou din New York, în care se aflau 449 de pasageri, au deraiat duminică în cartierul Manhattan, relatează postul CBS în pagina electronică.

33 afișări
Imaginea articolului Două vagoane ale unui metrou au deraiat în Manhattan

Două vagoane ale unui metrou au deraiat în Manhattan (Imagine: Mediafax Foto)

Trenul respectiv asigura legătura între Astoria şi Brooklyn, când două dintre vagoanele sale au deraiat în jurul orei locale 16.23 (23.23 ora României). Pasagerii au fost evacuaţi la bordul unui alt tren.

"S-a oprit brusc. Nu am ştiut că a deraiat. Au evaluat situaţia şi ni s-a spus să ne păstrăm calmul", a precizat un călător, Doug Sabotin.

"Frânele au fost trase iar trenul a deraiat", a declarat Isabel Belmont, care călătorea în trenul parţial avariat. "Pasagerii au rămas calmi", a adăugat ea.

Două persoane au suferit răni uşoare, însă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al reţelei de transport din New York, Charles Seaton, conductorul trenului va fi supus unui test de alcoolemie, o procedură-standard în cazul producerii unui accident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici