Elena Udrea, primele declaraţii după ce a născut: Copilul e foarte bine, sănătos. Sunt gata să plec ACASĂ

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea care a născut joi o fetiţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că se simte foarte bine, copilul este sănătos, are aproape trei kilograme şi că e gata să plece acasă.

15365 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, primele declaraţii după ce a născut: Copilul e foarte bine, sănătos. Sunt gata să plec ACASĂ

Udrea, la scurt timp după ce a născut: Copilul e foarte bine, sănătos. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. Sunt gata să plec acasă

"Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoţii. Plus durerile de la naşterea naturală. Aproape nu înţelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Elena Udrea.

Cel care a anunţat că Elena Udrea a născut o fetiţă a fost iubitul acesteia, pe Facebook.

"Astăzi ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamană cu tati 😊). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte 🥂👨‍👩‍👧. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!", a scris Adrian Alexandrov, pe Facebook.

Elena Udrea este dată în urmărire internaţională după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au condamnat-o definitiv la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În prima fază, ea a fost dată în urmărire naţională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul Gala Bute. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici