Elena Udrea a născut o fetiţă sănătoasă. Cum a reacţionat Adrian Alexandrov, iubitul acesteia

Elena Udrea a născut în urmă cu câteva ore o fetiţă, Eva Maria, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

42289 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea a născut o fetiţă sănătoasă. Cum a reacţionat Adrian Alexandrov, iubitul acesteia

Elena Udrea a născut

"Astăzi ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamană cu tati 😊). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte 🥂👨‍👩‍👧. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!", a scris Adrian Alexandrov, pe Facebook.

Elena Udrea este actualmente în Costa Rica. Fostul ministru a fost condamnat în dosarul Gala Bute la şase ani de închisoare, sentinţa fiind definitivă.

Elena Udrea este dată în urmărire internaţională după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au condamnat-o definitiv la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În prima fază, ea a fost dată în urmărire naţională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul Gala Bute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici