Un agent de pază dintr-un supermarket a găsit 33.000 euro într-un coş de cumpărături. Ce s-a întâmplat după cinci zile

Un agent de pază dintr-un supermarket din Capitală a găsit, într-un coş de cumpărături, un plic sigilat cu peste 33.000 de euro, plicul cu bani fiind predat poliţiştilor, informează Poliţia Capitalei.

7376 afișări
Imaginea articolului Un agent de pază dintr-un supermarket a găsit 33.000 euro într-un coş de cumpărături. Ce s-a întâmplat după cinci zile

Un agent de pază dintr-un supermarket a găsit 33.000 euro într-un coş de cumpărături. După cinci zile a fost descoperit cui îi aparţineau banii

Pe 12 septembrie, agentul de pază a găsit un plic sigilat cu suma de 33.780 de euro într-un coş de cumpărături de pe holul de evacuare al supermarketului şi l-a anunţat pe managerul magazinului. Acesta a depus plicul în seiful magazinului.

Cinci zile mai târziu, oficialii unei bănci i-au spus managerului respectiv că plicul le aparţine, însă bărbatul a predat banii poliţiştilor, ca să se asigure că situaţia este reală.

Poliţiştii Secţiei 2 din Capitală au stabilit, din primele informaţii, plicul cu bani ar fi fost uitat în magazin de angajaţii cu atribuţii în transportul valorilor monetare, care au ridicat valuta din supermarket pe 12 septembrie.

Urmează ca reprezentanţii băncii să se prezinte la secţia de poliţie cu acte pentru a dovedi că banii le aparţin, potrivit Poliţiei Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici