O tânără a fost prinsă făcând plajă, dezbrăcată, în faţa unei instituţii importante. Ce răspuns a dat jandarmilor

O tânără de 21 de ani a fost amendată cu 200 de lei şi dusă la spital după ce a fost prinsă făcând plajă, complet dezbrăcată, pe peluza Direcţiei de Finanţe Giurgiu.

32127 afișări
Imaginea articolului O tânără a fost prinsă făcând plajă, dezbrăcată, în faţa unei instituţii importante. Ce răspuns a dat jandarmilor

O tânără a fost prinsă făcând plajă, dezbrăcată, în faţa unei instituţii importante. Ce răspuns a dat jandarmilor

Jandarmii din Giurgiu au scris pe Facebook că tânăra este din Timişoara şi părea dezorientată.

”Fiecare zi este o provocare. Ne-am convins încă o dată de acest lucru ieri (miercuri - n.r.) când am avut de gestionat o situaţie inedită: o tânără s-a decis să facă plajă pe spaţiul verde din faţa Direcţiei de Finanţe. Dezbrăcată complet, fata de 21 de ani, din Timişoara, nu s-a intimidat la vederea jandarmilor, cărora le-a spus că vrea să se bronzeze...Pentru că părea a fi dezorientată, tânăra a fost condusă la spital. Înainte însă a fost şi sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei”, scriu jandarmii din Giurgiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici