Un „justiţiar” din Alba a spart geamul maşinii unui şofer care a pus în pericol pietonii

Un şofer care a plecat în viteză pe culoarea roşie a semaforului, în centrul municipiului Alba Iulia, îndreptându-se spre un grup de pietoni care traversau strada, fiind în pericol să îi lovească, a fost oprit în câteva minute de un bărbat care l-a urmărit şi i-a spart geamul.

5843 afișări
Imaginea articolului Un „justiţiar” din Alba a spart geamul maşinii unui şofer care a pus în pericol pietonii

Un justiţiar din Alba a spart geamul maşinii unui şofer care a pus în pericol pietonii

Pasagerul unui autoturism a spart geamul lateral dreapta al altei maşini, din cauza că şoferul acestuia conducea haotic şi a crezut că este băut. Iniţial, pasagerul a încercat să-l convingă să se dea jos din maşină, însă nu a reuşit.

”Noi am avut un apel pe 112 potrivit căruia un autovehicul circula haotic prin oraş. Persoana care a făcut apelul e cea care i-a spart geamul. Circula haotic, a crezut că este băut, a trecut prin nişte zone şi a pus în pericol siguranţa traficului. A oprit în sensul acela giratoriu având roţile sparte”, potrivit Poliţiei Alba.

Se pare că şoferul care a pus în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic, conducând în zig-zag, şi urcându-se pe borduri, suferă de o boală. La un semafor, a pornit în viteză, fiind aproape să lovească pietonii care traversau strada pe culoarea verde a semaforului.

Potrivit Poliţiei Alba, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

”Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de urină şi sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influenţa drogurilor sau a altor substanţe. Le-a declarat poliţiştilor că suferă de o boală şi a avut o criză. În aceste condiţii urmează să-i informăm medicul de familie pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Alba.

Cercetările în acest caz continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici