Elon Musk l-a invitat pe Putin la o discuţie pe Clubhouse

  • Elon Musk l-a invitat pe preşedintele rus, Vladimir Putin, pe aplicaţia Clubhouse
  • Elon Musk: Ar fi o mare onoare să vorbesc cu tine
  • Fondatorul Tesla a atras aproape două milioane de utilizatori pe Clubhouse
2927 afișări
Imaginea articolului Elon Musk l-a invitat pe Putin la o discuţie pe Clubhouse

ŞTIRILE Musk îl vrea pe Putin pe Clubhouse

Clubhouse, cea mai la modă reţea de socializare din ultima vreme, a devenit favorita lui Elon Musk, care a adus-o în atenţia tuturor vedetelor.

Fondatorul SpaceX a reuşit să atragă nu mai puţin de două milioane de utilizatori în aplicaţie, iar acum îşi îndreaptă atenţia şi către politicieni. Mai exact, către Vladimir Putin.

Musk a scris pe Twitter că ar fi onorat să vorbească cu preşedintele rus pe noua aplicaţie.

„@KremlinRussia_E Ai vrea să mi te alături la o conversaţie pe Clubhouse? Ar fi o onoare să vorbesc cu tine”, a fost mesajul lui Musk pentru Vladimir Putin.

Potrivit regulamentului aplicaţiei, cei doi s-ar putea întâlni într-o cameră, însă doar audio. În funcţie de cine creează camera, invitaţii vor fi nevoiţi să apese pe butonul „raise your hand” şi să aştepte. Aşa că, dacă Musk ar fi creatorul camerei, Putin ar trebui să aştepte permisiunea lui ca să poată lua cuvântul. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici