Emmanuel Macron, prezent la o reuniune prin videoconferinţă / Olivier Véran crede că Macron s-a infectat la summitul UE

  • Emmanuel Macron a participat joi seară, prin videoconferinţă, la un eveniment pe teme umanitare
  • Preşedintele Franţei: "Sunt onorat că am putut să îmi respect angajamentul de participare prin această videoconferinţă"
  • Olivier Véran, ministrul francez al Sănătăţii, crede că Emmanuel Macron s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 la summitul UE
463 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron, prezent la o reuniune prin videoconferinţă / Olivier Véran crede că Macron s-a infectat la summitul UE

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a participat joi seară, prin videoconferinţă, la o reuniune pe teme umanitare, deşi are Covid-19, iar ministrul Sănătăţii, Olivier Véran, crede că infectarea s-a produs la summitul Uniunii Europene, desfăşurat săptămâna trecută.

Emmanuel Macron a luat parte, în mod virtual, la Conferinţa Naţională Umanitară din Franţa.

"Sunt onorat că am putut să îmi respect angajamentul de participare prin această videoconferinţă", a declarat Emmanuel Macron, potrivit cotidianului Le Parisien. Preşedintele Franţei, care a apărut în imagini purtând mască medicală, nu a oferit informaţii despre starea sa de sănătate.

Emmanuel Macron este în carantină de joi dimineaţă, după ce a fost diagnosticat cu infecţia Covid-19.

Olivier Véran, ministrul francez al Sănătăţii, crede că Emmanuel Macron s-a infectat la summitul Uniunii Europene, desfăşurat joia şi vinerea trecută la Bruxelles.

"Aparent, şeful statului nu s-a infectat în timp ce era la Palatul Élysée, ci este posibil ca în timpul reuniunii Consiliului European, desfăşurată în urmă cu câteva zile la Bruxelles", a declarat Olivier Véran la postul France 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici