EXCLUSIV / Azi, InSecuritate, cu generalul Silviu Predoiu, de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 21.00, pe Aleph News

Bogdan Nicolae şi invitatul său, generalul (r) Silviu Predoiu, vor discuta astăzi despre războiul Rusia-Ucraina, cât va mai dura, unde se va opri Vladimir Putin, cine sau ce îl va putea opri.

127 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV / Azi, InSecuritate, cu generalul Silviu Predoiu, de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 21.00, pe Aleph News

EXCLUSIV/Azi, InSecuritate, cu generalul Silviu Predoiu, de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 21.00, pe Aleph News

Unde începe şi unde se termină slăbiciunea vestului? Există progrese în negocierile ruso-ucrainene pe teme-cheie? Cum se pregăteşte România să facă faţă crizelor ? Poate conta R. Moldova pe ajutorul României? Dar noi, cei de acasă, pe cine putem conta? Cine şi cum are grijă de noi?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar şi alte informaţii interesante nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 26 martie, de la ora 19.00, la SMART TV şi de la ora 21.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici